Laatste uitslagen en treffen Tusk

Beste schaakleden,
 even de laatste uitslagen van de competitie. Bij de kneusjes moesten nog twee partijen gespeeld worden. Ik heb deze zelf niet gezien dus ik kan enkel maar zeggen wie er gewonnen is.
Zo moest Peter De Heldt nog tegen Jef Peters. Hier heeft Jef het volle punt binnen gehaald.
Ook Giuseppe moest nog tegen Karel. Karel dolf het onderspit en Giuseppe kroont zich hiermee tot onbetwiste kampioen bij de kneuzen.
Dan werd er donderdag ook nog een treffen tegen de TuSK afgewerkt.
Ik kon helaas niet op tijd daar zijn waardoor ik me hieronder enkel tot de droge uitslagen beperk.

8 borden, acht puntjes te sprokkelen, maar zoals de oplettende lezer gezien heeft, zijn zowel TuSK als DDK met 4 puntjes gaan lopen. Een gelijkstand dus. Hierbij kan dus nog niet gemeld worden wie dé ploeg van ’t stad is 😉

Hierbij moet misschien nog wel de kanttekening gemaakt worden dat Philip, Marc W. en Kristof tegen respectievelijk Oscar, Hervano en Bavo zijn uitgekomen, buiten competitie, en deze matchen ook gewonnen hebben maar helaas kunnen deze drie puntjes niet toegevoegd worden bij de eindstand.
Dan nog even een vroege opmerking, voor zij die het al in hun agenda willen noteren. Op zeven september is het algemene ledenvergadering en 14 september wordt met de competitie gestart. Ik zal hierover half augustus nog wel een extra mail sturen voor zij die hun ingevulde agenda verliezen in een Ardeens beekje/Mediterrane onderstroom/groezelige Oostblokse hotelkamer (schrappen wat niet van toepassing is).
Ook nog even meegeven dat deze zomermaanden er geen zomercompetitie als dusdanig gespeeld word in het Sint Pieter, schaaklustigen verwelkomen wij maar al te graag in café Ranonkel.

Café Ranonkel

En nog even een bedenking van Philip, onderstaand mailtje kreeg ik van hem in verband met de eindrangschikking.

“In eerste instantie worden er twee groepen gevormd.Prima,en waarschijnlijk ook nodig.Voorts onstaan er twee mini competities,kneusjes en kampioenen.

Fantastisch,ieder schaakt verder naar zijn merites. En op het einde worden alle resultaten samen gezet voor een algehele ranking!?

Alsof eerste klasse en tweede klasse ineens terug samensmelten.

Dries,het gaat mij niet zozeer om mijn plaats in de algemene stand,indien wel was ik uit taktische redenen bij de kneusjes gebleven en was mijn

eindresultaat wellicht hoger geweest,maar ik geloof dat hier toch een denkfout is binnengeslopen,niet?

Benieuwd hoe de andere leden hierover denken? 

Vriendelijke schaakgroeten
Uw secretaris
Dries
Geplaatst in Clubavonden, Partijen, Uitslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.