Schaken op de Stadsparkfeesten

Binnen enkele dagen, vrijdag 18 mei om precies te zijn, gaan de Stadsparkfeesten weer van start. Voor de dolende koningen is het niet echt een feest als er niet geschaakt wordt. Maar er wordt geschaakt. De drie Turnhoutse schaakclubs zullen daar het publiek en zichzelf vermaken door de schaaksport te demonstreren, beoefenen en aldus te promoten! Om het spektakelniveau nog wat op te krikken zijn daar ook drie schakers van bovengemiddeld niveau die tegen meerdere spelers tegelijk zullen spelen. Ingewijden plegen dit een simultaan te noemen, heb ik me laten vertellen.
Enfin, tot ziens in het Stadspark dit weekend dan.

het stadsparkprogramma voor de schakers

Ollie stadspark 1998

De eerste Dolende Koning(links). Hier avant-la-lettre, in 1998

meester Luc 2006

Meester Luc maakt zich boos in 2006

Geplaatst in Evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.