Uitslagen 10 mei 2018

Beste dolers,
Acht leden traden in het strijdperk teneinde puntjes te sprokkelen in de competitie.
Manu zat bij Luc aan het bord en deze laatste maakte reeds in de opening een klein foutje waardoor hij niet alleen een pion maar ook zijn rokade verliest. Voor Manu is het dan enkel nog een kwestie van zijn tegenstander langzaamaan dood te knijpen. Met de glimlach.
Bob krijgt met Jef Devocht een klepper van formaat op zijn bord. Men speelt een solide spel en beide heren zetten een complexe stelling op het bord. Van beide kanten is het echter moeilijk om een doorbraak te forceren waarna ze remise overeenkomen.
Bart en Ad treden in het strijdperk en spelen een gelijkopgaande partij. Naar het einde toe weet Bart het niet meer zo goed en door zettenherhaling komen ze remise overeen, naar achteraf blijkt, stond wit beter, maar dat is de computer die dat allemaal net iets sneller gezien had.
En Lars krijgt een op winst gebrande Fred voor de kiezen. Het blijkt een taaie tegenstrever te zijn waar Lars zijn tanden op stukbijt. Hoewel Lars een stuk voorkomt, vecht Fred vastberaden terug. Lars krijgt last van de klok als hij op 3 minuten tijd zo maar eventjes 10 zetten uit zijn mouw moet schudden. Dan gaat er iets mis en Fred weet zo uiteindelijk de partij recht te trekken en het volle punt binnen te rijven.
Door de overige aanwezigen werd er nog duchtig geoefend en gedronken.
Ook nog even een oproep in verband met vrijdag 22 juni, dan spelen wij tegen de TuSK, gelieve allemaal even jullie agenda te controleren en niet dringende zaken uit te stellen naar een andere datum, indien dit lukt mag je je aanwezigheid doorgeven aan het bestuur.
Tot donderdag voor meer schaak,
Uw secretaris
Dries
Kampioenen
Lars          –        Fred               0-1
Bob           –       Jef D.          0,5-0,5
Manu       –         Luc                1-0
Kneusjes
Bart         –          Ad               0,5-0,5
Geplaatst in Clubavonden, Uitslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.