Het Rapid-toernooi is begonnen

Met een flitsende start is ons vier weken durende rapid-toernooi van start gegaan.

Na de slopende weken van het gewone schaak die het laatste kruimeltje uithoudingsvermogen van de dolende koningen opgebruiken (de Marathon-des-sables is hierbij vergeleken een walk in the park) mogen we het weer wat kalmer aan doen. Kalmer, dat wil zeggen, sneller. We krijgen minder tijd om te denken, en bijgevolg, gek genoeg, meer tijd om te lachen. Met onze blunders, de blunders van onze tegenstanders en de blunders van de spelers die we als Kiebitzer aan het lastig vallen zijn.

Het is weinig waarschijnlijk dat er van het Rapid-toernooi partijen zullen gepubliceerd worden, maar de resultaten en de stand kan u wel raadplegen en volgen op de pagina Rapid-Toernooi, onder het tabje Ons Toernooi. Daar vindt u de prachtige tabel die Stijn gemaakt heeft, en die onze medewerker Alain zal bijhouden zo goed hij kan.

Geplaatst in Uitslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.