Puzzelhoekje

Onze puzzelexpert Stijn, die op dit moment op schaaksite lichess 14159 puzzels heeft opgelost, kwam met het idee om een puzzelhoekje te installeren op de site.  En inderdaad, waarom staat er dat niet al lang op?  Onder het kopje Speelhoekje hebben we nu dus ook een Puzzelhoekje, en het is de bedoeling dat daar allerlei puzzels, schaakcuriosa, bijzonder mooie of opmerkelijke zetten en partijen die op onze leden indruk gemaakt hebben, verzameld komen.  Aan de rechterkant is er een formuliertje waarin je je vondsten kan doorsturen.  Stijn heeft zelf de eerste drie geleverd, en ik heb er zelf nog eentje bij gedaan.

Geplaatst in Clubleden, Schaakverhalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.