Open Leuven 2019, deel 4Een doler op Open Leuven 2019

Wedervaren van Bart Van der Avort op Open Leuven, deel 4

ronde 4: Ellen Deleu – Bart Van der Avort 

Na drie nederlagen was de moed de Zwartspeler toch een beetje in de schoenen gezonken. Hij maakte op sociale media zelfs gewag van het opzoeken van een andere hobby. De door schakers vervloekte en gevreesde schaakblindheid leek hem stevig in haar greep te hebben. De jonge dame tegenover hem komt uit een geslacht schakers uit het Gentse wier naam voor degenen die het circuit der jeugdcriteria frequenteren niet onbekend in de oren klinkt.

Geplaatst in Evenementen, Geannoteerde partijen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.