Gewoon Te Gek

Hoe gek is de gemiddelde schaakspeler eigenlijk? Gezien door de ogen van een gemiddelde schaakspeler valt dat nogal mee, natuurlijk, maar het valt niet te ontkennen dat er in de opvatting van het grote publiek een onmiskenbare link bestaat tussen schakers en waanzin.
“Nee, mevrouw/mijnheer, wij zijn niet gekker dan andere hobbyisten,” besluiten wij na summier opzoekingswerk op het internet. Er is zelfs geen reden om aan te nemen dat wij ons normaler voordoen dan we eigenlijk zijn.
Dat is wèl de hoofdbekommernis van de bewoners van Huize Waterheidestraat – een tussenstop tussen de psychiatrie en de normale wereld -, maar zij hebben er dan ook wel wat bij te winnen. Immers, tenzij ze de schepen kunnen overtuigen dat ze de weg naar de normale wereld al ingeslagen zijn, dreigt die de geldkraan dicht te draaien.
En daarbij krijgen ze de hulp van hun buren, waaronder een goochelaar (schaker, boekbinder, decorbouwer in het echte leven). Of dat werkelijk een hulp is, kan u komen ontdekken in de Djoelen op
vrijdag 31 januari om 20 u.
zondag 2 februari om 15 u.
vrijdag 7 februari om 20 u.
zaterdag 8 februari om 20 u.

Tickets kosten € 10 of € 9 euro voor wie jonger is dan 12 of ouder dan 60.
Wacht niet te lang met reserveren, de voorstelling van zaterdag 1 februari is al uitverkocht.

RESERVEREN

Geplaatst in and now for something completely different, Clubleden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.