Een nieuwe site

Beste schakers en clubgenoten,

Misschien hebt u het gemerkt, misschien ook niet, maar de site is even weggeweest. Het lag natuurlijk weer aan den Alain, die de meer opmerkzame bezoeker van de oude site nog wel kent. De arme kerel kon het echt niet helpen, maar hij is slachtoffer van de corona-epidemie geworden. Toen hij met zijn fietske naar het vaccinatiecentrum reed voor zijn eerste prik, werd hij over het hoofd gezien of genegeerd door de vrachtwagen die in dienst van Pfizer ook op weg was naar datzelfde centrum. Op een zogezegd conflictvrij kruispunt dan nog wel. Ik zal hem missen, die goeie sufferd.
Ondertussen heb ik een nieuwe medewerker gevonden – die ik binnenkort aan u zal voorstellen – en is de site weer operatief. Hij ziet er nog bijzonder schraal uit, maar dat betert nog wel.
De eerstvolgende toevoegingen zullen de actuele stand van het toernooi zijn, en de tabellen met partijen van de vorige jaren.
Om de stand van het toernooi steeds up-to-date te houden, zie ik graag al uw opmerkingen en mededelingen tegemoet. Stuur me ook de partijen, maar zeker de resultaten die u niet terugvindt in de tabel naar partij@dedolendekoning.be of naar marc.ooms@gmail.com

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *